Jak být lokálním spotřebitelem a rozpoznat kvalitní lokální potraviny a certifikáty?
Termín akce: 04.09.2025 | 17:00 - 18:30
Související:

Jak poznat skutečně lokální a kvalitní produkty?
Naučte se správně číst etikety, rozpoznávat důvěryhodné certifikáty a vyhnout se marketingovým trikům greenwashingu.
Přednáška vám nabídne praktické tipy, kde a jak nakupovat přímo od místních farmářů a výrobců, abyste podpořili regionální ekonomiku a zároveň měli jistotu čerstvých a poctivých potravin.
Přednášející: RNDr. Yvonna Gaillyová, CSc., ředitelka Ekologického institutu Veronica.
Naučte se správně číst etikety, rozpoznávat důvěryhodné certifikáty a vyhnout se marketingovým trikům greenwashingu.
Přednáška vám nabídne praktické tipy, kde a jak nakupovat přímo od místních farmářů a výrobců, abyste podpořili regionální ekonomiku a zároveň měli jistotu čerstvých a poctivých potravin.
Přednášející: RNDr. Yvonna Gaillyová, CSc., ředitelka Ekologického institutu Veronica.